Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 14:04

Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου

Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου

Ο σκοπός της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο δίκτυο πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που διαμένουν μόνιμα στο Δήμο και πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020»

Διανέμει δωρεάν, σε άτομα και νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης κλπ. Στελεχώνεται από ένα Κοινωνικό Λειτουργό και ένα Διοικητικό Υπάλληλο και η λειτουργία του βασίζεται σε χορηγίες ιδιωτών, επιχειρήσεων και συλλόγων που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Κάθε δωρεά, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε ένα συμπολίτη μας που αδυνατεί να προμηθευτεί βασικά αγαθά με ίδια μέσα. Αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια αυτή,

ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Η συλλογή των προϊόντων πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι Σάμου καθώς επίσης και σε καλάθια των παρακάτω σούπερ μάρκετς :

  • ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαλαγάρι , Μεσόκαμπο και Χώρα
  • Σκλαβενίτης στο Βαθύ, Καρλόβασι & Πυθαγόρειο
  • Bazaar στις Τρείς Εκκλησιές.

Η διάθεση των προϊόντων προς τους ωφελουμένους γίνεται έπειτα από συνεννόηση με το προσωπικό του Παντοπωλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 22730-80432

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κέντρο Κοινότητας Σάμου