Δελτία Τύπου

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 13:51

ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσφοράς της Γυναίκας στην ίδια τη ζωή, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει μια διαφορετική παρουσίαση με τίτλο «Γυναίκες που εμπνέουν και δίνουν δύναμη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:30 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, οι κεντρικοί ομιλητές κα Χατζημιχάλη Αγγέλα, Φιλόλογος, τέως Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. Σάμου, κος Ιωάννης Κατσούλης, Μαιευτήρας & Γυναικολόγος και η κα Δέσποινα Τσουβαλά, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη του ΦΑΡΟΥ, θα τονίσουν με το δικό τους τρόπο την πολυδιάστατη προσωπικότητα της γυναίκας και τον ρόλο της στην κοινωνία. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν και επιφανείς γυναίκες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα και οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Την παρουσίαση θα συντονίζει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας κα Αγγελική Βαχατέλα.
Παράλληλες Δράσεις:
Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, προσφέρθηκε δωρεάν περιποίηση ωφελούμενων Γυναικών του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την υποστήριξη του Τμήματος Αισθητικής Κομμωτικής του Τομέα υγείας, πρόνοιας & ευεξίας του εσπερινού ΕΠΑΛ. Η δράση θα συνεχιστεί έως 5 Απριλίου για όσες ωφελούμενες γυναίκες το επιθυμούν κατόπιν ραντεβού.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας «Η αρχή της Ισότητας» σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με ελεύθερη είσοδο. Όποιοι επιθυμούν θα δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρουν για την Αναστασία, μαχήτρια της ζωής.
Η γυναίκα δίνει ζωή στις κοινωνίες. Η ζωή είναι γυναίκα.