Δελτία Τύπου

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 12:16

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενδιαφέρεται να προβεί σε ανάθεση υπηρεσίας που αφορά στην ψηφιακή προβολή και προώθηση του Δήμου, ως τουριστικού προορισμού, μέσω της υλοποίησης ολοκληρωμένου πλάνου προβολής του. Το πλάνο θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη του περιεχομένου και των εργαλείων επικοινωνίας καθώς και στοχευμένες ενέργειες ψηφιακής προώθησης του προορισμού, όπως επίσης και επικοινωνία των δράσεων σε κεντρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη Τεχνική Έκθεση.
Η ψηφιακή προβολή και προώθηση, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ως τουριστικού προορισμού, είναι απαραίτητη, για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών και προβλέπεται στο ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου, για το έτος 2021 και με δεδομένες τις δυσκολίες που βιώνει το νησί, τόσο λόγο covid-19, όσο και των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στο πρωτόκολλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ή στο κεντρικό e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως και τη Δευτέρα 10/5/2021 και ώρα 15:00.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2273350117 & 50141 της Διεύθυνσης Πολιτισμού – Τουρισμού & Άθλησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.