Δελτία Τύπου

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 16:31

Ευχαριστήριο προς τους δωροθέτες

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπαραστάθηκανκαι συνεχίζουν να συμπαραστέκονται, μετά τονκαταστροφικό σεισμό που έπληξετονησί τηςΣάμου. Η προσφοράπροςτοΔήμομαςείναι συγκινητική και ησυμπαράστασήτους αμέριστη.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμετουςεξής:
DeloitteGreeceFoundation Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υπόψη του νόμιμου εκπροσώπουτης κ. Εμμανουήλ Πηλείδη - Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών,την HACU HELLENIC AREA CONTROL LERSUNION &τοΣύλλογο Ελεγκτών Περιοχής για την κατάθεση ποσού εις μνήμη Κλαίρης Λυμπέρη, την κ. Μονιούκα Μαρία, την Ομάδα Αλληλεγγύης Αστέγων, τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σεληνίων Σαλαμίνας, το ΕΠΑΜ (ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ), τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΕΡΕΙΚΙ», την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, την εταιρεία Καραγιάννης Κ. Ο.Ε- Εμπόριο-Αντιπροσωπείες-Διανομές, την εταιρεία FIBER για την προσφορά μασκών και τέλος τo Kέντρο Κλασσικής Δερματολογίας-KELMAN Dermatology Center των ιατρών κ. Κελλάρη Βασίλη, μαιευτήρα – γυναικολόγου και κ. Μαντά Νικολάου, δερματολόγου, για την προσφορά τους σε εξοπλισμό γραφείου.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις που άφησε πίσω του, ο σεισμός, σας ευχαριστούμε που δηλώνετε παρόντες και δεν είστε θεατές στις μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του νησιού μας.
Τέτοιου είδους ενέργειες μας ενισχύουν με δύναμη και αντοχή να συνεχίσουμε.