Δελτία Τύπου

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 12:57

Έναρξη Λειτουργίας του «Δάσους των Ξωτικών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ Σάμος, 17-12-2018
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
Γραφείο Δημάρχου
Tηλ:22733 50103
Δ/νση: Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα
FAX: 22730 24401
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Χριστούγεννα, ξωτικά θα «επισκεφτούν» την πόλη της Σάμου!
Ο Δήμος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Εμπορικός Σύλλογος υποδέχονται τα Χριστούγεννα και μαζί τους υποδέχονται «Το Παραμυθένιο Δάσος των ξωτικών» . Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του «χωριού των ξωτικών» το οποίο θα περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά. Το ωράριο λειτουργίας του θα ξεκινά από τις 16:00 έως τις 22:00 και θα βρίσκεται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Σάμου. Σε όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν τα εμπορικά καταστήματα μετά την βόλτα τους στο «Δάσος των Ξωτικών», ο εμπορικός σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις ενώ ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα διοργανώνει εκδηλώσεις για όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.Το εισιτήριο επίσκεψης αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά άτομο και ο Δήμος Σάμου θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.Ο Δήμος Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητικούς συλλόγους για τη συνεργασία καθώς επίσης τις διευθύνσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.
Το εισιτήριο επίσκεψης αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά άτομο και ο Δήμος Σάμου θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.Ο Δήμος Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητικούς συλλόγους για τη συνεργασία καθώς επίσης τις διευθύνσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.