Δελτία Τύπου

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 11:48

106η επέτειο της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, αγώνας δρόμου 10.000m «Η Σάμος Τρέχει - Samos Running»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
Γραφείο Δημάρχου
Tηλ:22733 50103
Δ/νση: Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα
FAX: 22730 24401
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάμος, 01-11-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Σάμου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 106ης επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, διοργανώνει αγώνα δρόμου 10.000m «Η Σάμος Τρέχει - Samos Running» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 π.μ. στην πόλη της Σάμου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την μέθοδο του "πήγαινε-έλα". Σημείο εκκίνησης είναι η πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη και οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν όλη τη διαδρομή που φτάνει έως την περιοχή Μακροχώραφο Σάμου. Εκεί, θα γίνει η αναστροφή έτσι ώστε ο τερματισμός να γίνει και στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.
Για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα ο δρόμος από την πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη έως την περιοχή Μακροχώραφο θα παραμείνει κλειστός μέχρι τον τερματισμό όλων των συμμετεχόντων.
Συμμετοχές δηλώνονται στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα και στο κατάστημα DI MARIO.